نشریه پژوهش های زعفران

آمار بازدید کنندگان

mod_vvisit_counterامروز45
mod_vvisit_counterدیروز41
mod_vvisit_counterاین هفته138
mod_vvisit_counterهفته گذشته314
mod_vvisit_counterاین ماه709
mod_vvisit_counterماه گذشته1349
mod_vvisit_counterکل بازدیدها68550

حاضرین در سایت

ما 2 مهمان آنلاین داریم
 
 
 

زعفران ( crocus sativus) گیاهی است از تیرهٔ زنبقیان که سابقه زراعت آن به بيش از 2500 سال قبل بر مي گردد. مطالعات متعددی نشان می دهد که رويشگاه اوليه زعفران در دامنه كوههاي زاگرس بويژه ناحيه الوند در ايران بوده است. هر چند در گذشته اين گياه در ايران مركزي كشت مي شده است ولی در حال حاضر بیشترین میزان سطع زیر کشت و تولید آن به استانهای خراسان رضوی و جنوبی اختصاص دارد .تحقيق روي اين گياه استراتژيك منطقه خراسان از جنبه هاي مختلف داروئي  ، تغذيه اي و صنعتي حائز اهميت بوده و عامل  موثري در اگرواکوسیستم های این منتطقه دارد . علاوه بر آن زعفران نقش غیر قابل انکاری در اشتغال و معیشت مردم مناطق زعفران کاری ایفا می نماید .انتظار جهانیان از ایران که خود را متولی زعفران می داند در تمام زمینه های مرتبط بسیار زیاد است . بدیهیست هرگونه ادعای در این زمینه با رهیافتهای علمی و پژوهشی قابل ارائه خواهد بود  که در همین راستا گروه پژوهشی زعفران دانشگاه بیرجند به منظور ارائه رهیافتهای علمی و ارتقای وضعیت پژوهشی زعفران در سال 1386 و با موافقت قطعی شورای گستر آموزش عالی ، وزارت علوم تحقیقات و فناوری تاسس گردیده است

 
 
پوستر نشریه مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط Administrator   
چهارشنبه, 12 مهر 1391 ساعت 16:56

آخرین بروز رسانی در جمعه, 27 دی 1392 ساعت 20:02
 
 
   
 
   
 
   
 
 

کلیه حقوق مادی و معنوی نزد وب سایت مجله پژوهش های زعفران محفوظ میباشد
طراحی و پیاده سازی توسط مجتمع برنامه نویسی حرفه ای ایرانیان