نشریه پژوهش های زعفران

آمار بازدید کنندگان

mod_vvisit_counterامروز38
mod_vvisit_counterدیروز27
mod_vvisit_counterاین هفته38
mod_vvisit_counterهفته گذشته237
mod_vvisit_counterاین ماه619
mod_vvisit_counterماه گذشته1199
mod_vvisit_counterکل بازدیدها70984

حاضرین در سایت

ما 13 مهمان آنلاین داریم
 
 
 

زعفران ( crocus sativus) گیاهی است از تیرهٔ زنبقیان که سابقه زراعت آن به بيش از 2500 سال قبل بر مي گردد. مطالعات متعددی نشان می دهد که رويشگاه اوليه زعفران در دامنه كوههاي زاگرس بويژه ناحيه الوند در ايران بوده است. هر چند در گذشته اين گياه در ايران مركزي كشت مي شده است ولی در حال حاضر بیشترین میزان سطع زیر کشت و تولید آن به استانهای خراسان رضوی و جنوبی اختصاص دارد .تحقيق روي اين گياه استراتژيك منطقه خراسان از جنبه هاي مختلف داروئي  ، تغذيه اي و صنعتي حائز اهميت بوده و عامل  موثري در اگرواکوسیستم های این منتطقه دارد . علاوه بر آن زعفران نقش غیر قابل انکاری در اشتغال و معیشت مردم مناطق زعفران کاری ایفا می نماید .انتظار جهانیان از ایران که خود را متولی زعفران می داند در تمام زمینه های مرتبط بسیار زیاد است . بدیهیست هرگونه ادعای در این زمینه با رهیافتهای علمی و پژوهشی قابل ارائه خواهد بود  که در همین راستا گروه پژوهشی زعفران دانشگاه بیرجند به منظور ارائه رهیافتهای علمی و ارتقای وضعیت پژوهشی زعفران در سال 1386 و با موافقت قطعی شورای گستر آموزش عالی ، وزارت علوم تحقیقات و فناوری تاسس گردیده است

 
 
سایت در دست طراحی می باشد مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط Administrator   
دوشنبه, 30 دی 1392 ساعت 21:47

سایت در دست طراحی می باشد

 
 
   
 
   
 
   
 
 

کلیه حقوق مادی و معنوی نزد وب سایت مجله پژوهش های زعفران محفوظ میباشد
طراحی و پیاده سازی توسط مجتمع برنامه نویسی حرفه ای ایرانیان