نشریه پژوهش های زعفران

آمار بازدید کنندگان

mod_vvisit_counterامروز35
mod_vvisit_counterدیروز27
mod_vvisit_counterاین هفته35
mod_vvisit_counterهفته گذشته237
mod_vvisit_counterاین ماه616
mod_vvisit_counterماه گذشته1199
mod_vvisit_counterکل بازدیدها70981

حاضرین در سایت

ما 6 مهمان آنلاین داریم
 
 
 

زعفران ( crocus sativus) گیاهی است از تیرهٔ زنبقیان که سابقه زراعت آن به بيش از 2500 سال قبل بر مي گردد. مطالعات متعددی نشان می دهد که رويشگاه اوليه زعفران در دامنه كوههاي زاگرس بويژه ناحيه الوند در ايران بوده است. هر چند در گذشته اين گياه در ايران مركزي كشت مي شده است ولی در حال حاضر بیشترین میزان سطع زیر کشت و تولید آن به استانهای خراسان رضوی و جنوبی اختصاص دارد .تحقيق روي اين گياه استراتژيك منطقه خراسان از جنبه هاي مختلف داروئي  ، تغذيه اي و صنعتي حائز اهميت بوده و عامل  موثري در اگرواکوسیستم های این منتطقه دارد . علاوه بر آن زعفران نقش غیر قابل انکاری در اشتغال و معیشت مردم مناطق زعفران کاری ایفا می نماید .انتظار جهانیان از ایران که خود را متولی زعفران می داند در تمام زمینه های مرتبط بسیار زیاد است . بدیهیست هرگونه ادعای در این زمینه با رهیافتهای علمی و پژوهشی قابل ارائه خواهد بود  که در همین راستا گروه پژوهشی زعفران دانشگاه بیرجند به منظور ارائه رهیافتهای علمی و ارتقای وضعیت پژوهشی زعفران در سال 1386 و با موافقت قطعی شورای گستر آموزش عالی ، وزارت علوم تحقیقات و فناوری تاسس گردیده است

 
 
شماره جاری دوره 1 شماره 1 1392 مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط Administrator   
چهارشنبه, 23 مرداد 1392 ساعت 07:10

 

 

اثر فسفر و نيتروژن بر رشد رويشي و توليد بنه زعفران هاي دختري در  زعفران                                                                                            ص(1-12)             

نسرين چاجي، رضا خراساني، عليرضا آستارايي و امير لكزيان

ارزيابي رشد و عملكرد زعفران تحت تأثير كمپوست بستر قارچ و تراكم بنه (Crocus sativus L.)                                                                      ص (13-26)   

پرويز رضواني مقدم، سرور خرم دل، افسانه امين غفوري و جواد شباهنگ

ارزيابي كارايي مد لهاي شبكه عصبي مصنوعي در تخمين عملكرد محصول زعفران بر اساس پارمترهاي اقليمي                                             ص(27-35)

ابوالفضل اكبرپور، اميد خراشاديزاده، علي شهيدي و الهام قوچانيان

 ارزيابي اثر كودهاي آلي و شيميايي بر برخي خصوصيات مورفولوژيك و زراعي بنه زعفراندر تربت حيدريه( Crocus sativus. L)                         ص (36-47)          

 صبورا تيموري، محمد علي بهداني، محمد قادر قادري و بهزاد صادقي

بررسي روند تغييرات وزن و تعداد پداژه زعفران در مقادير و روشهاي متفاوت آبياري در دورههاي مختلف كشت                                              ص( 48-56)

  مريم خزاعي، مرضيه منفرد، علي اكبر كامگار حقيقي و عليرضا سپاسخواه

اثر مديريت بقاياي گياهي و كاشت گياهان پوششي بر تراكم و جمعيت علفهاي هرز و خصوصيات زراعي و عملكرد زعفران  ( Crocus sativus. L)  ص(57-72) 

جواد شباهنگ، سرور خرم دل، افسانه امين غفوري و رحمتاله قشم

 

 

برای دانلود فایل کامل نشریه  کلیک نمایید

آخرین بروز رسانی در چهارشنبه, 23 مرداد 1392 ساعت 08:39
 
 
   
 
   
 
   
 
 

کلیه حقوق مادی و معنوی نزد وب سایت مجله پژوهش های زعفران محفوظ میباشد
طراحی و پیاده سازی توسط مجتمع برنامه نویسی حرفه ای ایرانیان